PLANKEBORD

Træfolk plankebord

Et plankebord fra Træfolk er håndlavet kvalitet

Plankebordet fra Træfolk er snedkerlavet i egetræ eller valnøddetræ. Vi laver bordet præcis efter de mål du ønsker. Egetræet er møbeltørret og af den fineste kvalitet på markedet. Plankebordet er lavet med sans for detaljerne og det profesionelle håndværk. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten og Træfolk står derfor for hele processen lige fra udvælgelse af plankerne, produktionen i eget værksted til levering og montering. Plankebordet passer perfekt i det moderne hjem, hvor man ønsker det stilrene nordiske look med stemningen fra de naturlige materialer og det flotte håndværk.

VIGTIG INFORMATION
Det er vigtigt at understrege: vores plankeborde er IKKE stavlimet, sammenlignet med de fleste andre plankeborde du finder på markedet. Det betyder, at du hos os får “hele planker” der fra naturens side har den bredde som du bestiller. For os er det en selvfølge, da vi udelukkende vil levere et 100 % naturligt produkt.

Hver planke er unik og derfor findes der aldrig 2 bordplader der er identiske. Vi bruger kun det bedste egetræ med max 10% fugt og vi udvælger selv hver eneste planke  på det lokale savværket. Plankerne er fra gamle egetræer med en alder på langt over 100 år. Fra træet er fældet til vi laver et bord ud af det, har det været igennem en tørreproces på minimum 3 år. Kort sagt; du finder ikke bedre egtræ og derfor giver vi gladeligt 2 års garanti på alle vores plankeborde. Dette er din garanti mod at det skulle flække eller på anden måde slå sig (Dette forbeholdt at bordet har stået i konstant/jævnt opvarmet rum  og behandlingsvejledningen er overholdt)

Læs mere om de forskellige modeller

Klik på billedet nedenfor og læs mere om de 4 forskellige modeller af plankebord vi laver. Hver bord har en unik historie!

Plankebord - Træfolk - Folke Plankebord - Træfolk - Heimdal Plankebord - Træfolk - Nessa Plankebord - Træfolk - Björk

Det er benene der afgører modellen på vores plankeborde. Herefter kan du vælge hvilken træsort du gerne vil have (Valnøddetræ eller Egetræ), og hvilken oliering samt hvilken type butterfly du vil have dit plankebord med.

Udfyld kontaktformularen nedenfor og hør nærmere om dine muligheder.

Hvordan er plankebordet olieret og hvilken type ben medfølger?

Du kan selv vælge hvilken oliering og type af ben dit bord skal have (klik nedenfor). Ved levering af bordet modtager du omkostningsfrit en ekstra dunk med den valgte olie, så du herefter selv kan vedligeholde bordet.

Find mere info her:

MÅL OG PRISER BEN OLIERING LEVERING FREMVISNING BESTIL

Vil du høre mere?

Udfyld dit telefon nummer og bedste træffetid så kontakter jeg dig.

Imellem. kl 7-12Imellem kl. 12-17Efter kl. 17Efter kl. 20

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave