Træfolk

Vi er for de kvalitetsbevidste!

Træfolk er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidløs og langvarig glæde for vores kunder.

Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at opbygge et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag Træfolk og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder.

Plankebordet var det første møbel Brian designede. Ideologien var at skabe et møbel der samlede familien og gøre spisebordet til et bord man kunne bruge til meget mere – til at samle familien.

”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”.

Jeg håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Bedste hilsner
Brian Reinholt -Træfolk

 

 

Fantastisk håndværk, design og ikke mindst søde og rare mennesker der hjælper og vejleder på bedst vis. Kan kun give dem min bedste anbefaling.
Torben
Fremragende egetræsborde, hvor finish er i top. God vejledning medfølger til vedligeholdelse af bordet.
Anny
Har lige fået leveret og monteret mit nye plankebord fra Træfolk. Er super tilfreds med resultatet og den gode service Brian har leveret. Kan klart anbefale at købe plankebord hos ham. :-)
Mette