Træfolk

Vi er for de kvalitetsbevidste!

Træfolk er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidløs og langvarig glæde for vores kunder.

Brian Reinholdt (Ejer & Snedker)

Det hele startede i 2017 da grundlæggeren (Brian) besluttede at opbygge et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag Træfolk og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder.

Plankebordet var det første møbel Brian designede. Ideologien var at skabe et møbel der samlede familien og gøre spisebordet til et bord man kunne bruge til meget mere – til at samle familien.

Vi forsøger hele tiden at udvikle vores produkter og grønne profil samtidig med at vi designer klassiske møbler der holder mange, mange år frem.

”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”.

Patrick Vinding Olesen (Partner & Salgsansvarlig)

Eftersom Træfolk hurtigt tog fart, gik det op for Brian at han manglede en, der havde forstand på e-handel, markedsføring og salg, og her kommer den anden medejer ind i billedet (Patrick). Sammen deler de en vision om at få det danske håndværk tilbage til rødderne og skabe et møbelbrand, der står for ægte snedkeri og håndværk til fornuftige priser.

“For os er det 100% essentielt at vi har vores egen produktion i Danmark, så vi kan holde fast i de danske designtraditioner, og skabe klassiske møbler der samler familien.”

Vi ønsker at skabe et bæredygtigt brand med den største respekt for naturen. Derfor bruger vi også alt vores overskydende træ fra produktionen af plankeborde og større møbler, til at producere de små interiørprodukter, såsom skærebrætter, bænke og meget mere. Vi ser det som en aboslut nødvendighed at bruge træet 100% når vi har taget det fra naturen. På den måde minimerer vi vores ressourcer mest muligt.

Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis I har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Bedste hilsner
Brian Reinholt & Patrick Vinding Olesen -Træfolk

Fantastisk håndværk, design og ikke mindst søde og rare mennesker der hjælper og vejleder på bedst vis. Kan kun give dem min bedste anbefaling.
Torben
Fremragende egetræsborde, hvor finish er i top. God vejledning medfølger til vedligeholdelse af bordet.
Anny
Har lige fået leveret og monteret mit nye plankebord fra Træfolk. Er super tilfreds med resultatet og den gode service Brian har leveret. Kan klart anbefale at købe plankebord hos ham. :-)
Mette