Når du køber hos Træfolk.dk foregår det via en krypteret forbindelse, hvor vi som webshop ikke har adgang til af sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder at det udelukkende er betaingsindløseren / gateway’en der har adgang til disse informationer, hvortil dine oplysninger selvfølgelig ALDRIG vil blive overgivet til andre.

Du kan altså altid handle sikkert og trygt på Træfolk.dk

1. Oplysninger
For at du kan handle med os, har vi brug for følgende oplysninger i forbindelse med dit køb:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

2. Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Træfolk ApS  og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

3. Dataansvarlig
Den dataansvarlige, også kaldt DPO (Data Protection Officer), er følgende:

Patrick Vinding Olesen
+45 7370 7079
patrick@traefolk.dk

Træfolk ApS
Lundagervej 108 – 8723 Løsning – Denmark
CVR: 39089092

4. Tredjemand
Oplysninger afgivet til www.traefolk.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

5. Anmeldersite

Vi benytter Trustpilot til indsamling af anmeldelser af din købsoplevelse og produktanmeldelser. Vi videregiver derfor de data, som er nødvendige, for at Trustpilot kan håndtere dette for os. Trustpilot må ikke benytte data til andet formål end at indsamle anmeldelser af din oplevelse på lammeskindet.dk.

6. Indsigelse & indsigt
Som registreret hos  Træfolk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Træfolk ApS  via e-mail info@traefolk.dk

7. Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Patrick Vinding Olesen, læs: Dataansvarrlig. Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

8. Tvist
Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

9. ODR
Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.

ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR-platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til f.eks. en italiensk virksomhed, der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

9.1 EU’s OnlineDisputeResolution:
Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cookies
En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.

Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk, der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende, der kan gøre skade på din computer.

Læs evt. mere om de cookies vi bruger på Cookies

På www.lammeskindet.dk anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funktionalitet, der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering

10. Hvem leverer vi data til?
Vi benytter Trustpilot til indsamling af anmeldelser af din købsoplevelse og produktanmeldelser. Vi videregiver derfor de data, som er nødvendige, for at Trustpilot kan håndtere dette for os. Trustpilot må ikke benytte data til andet formål end at indsamle anmeldelser af din oplevelse på barnetsverden.dk.

Vi benytter derudover Mailchimp.com til at håndtere vores email-nyhedsbrev. Derfor vil data også blive videregivet til disse platforme. Mailchimp.com må ikke benytte vores data til andet formål end at håndtere og sende email nyhedsbreve.


10.1 Interessebaseret onlineannoncering og Google Analytics

Vi bruger Google Analytics’ ‘tredjeparts audiensdata som alder, køn og interesser for bedre at forstå vores kunders adfærd og arbejde sammen med virksomheder, der indsamler oplysninger om dine onlineaktiviteter, for at give dig den bedste mulige målrettede annoncering, efter dine interesser og præferencer. Disse virksomheder bruger også automatiserede teknologier til at indsamle oplysninger, når du klikker på vores annoncer, hvilket hjælper med at spore og styre effektiviteten af vores marketingindsats.

Du kan fravælge den automatiske indsamling af oplysninger af tredjepartsannonce netværk med det formål at levere annoncer, der er skræddersyet til dine interesser, ved at besøge siden for forbrugeroptagelse for selvregulerende principper for online adfærdsmæssig reklame på http://www.aboutads.info/choices/ og redigere eller fravælge dine indstillinger for Google Display Netowrk-annoncer på http://www.google.com/ads/preferences/.

10.2 Anvendelse af Facebooks sociale plugins
Du kan besøge vores hjemmeside uden at give personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger vil kun blive indsamlet, hvis du frit oplyser dem under dit besøg på vores hjemmeside eller internetprofil.

Vores hjemmeside indeholder links til det eksterne sociale netværk, Facebook. Dette eksterne sociale netværk drives udelukkende af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304 USA (Facebook). Links til Facebook er gjort tydeligt synlige på vores hjemmeside ved hjælp af Facebook-logoet eller via tilføjelsesprogrammet “som” -knappen (Facebook plug-ins bruges ikke).

Hvor disse links følges, aktiveres Facebook plug-ins, og din browser etablerer et direkte link til Facebook-serverne.

Hvis du følger linkene på vores hjemmeside, mens du er logget ind på din Facebook-brugerkonto, sendes oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til Facebook. Facebook kan tildele dit besøg på vores hjemmeside til din brugerkonto.

Disse oplysninger overføres til og gemmes af Facebook. For at forhindre dette skal du logge ud af din Facebook-konto, før du klikker på linket.

Funktionalitet knyttet til Facebook-links, især overførsel af information og brugerdata aktiveres ikke automatisk ved at besøge vores hjemmeside, men aktiveres kun ved at klikke på det relevante link.

Se venligst Facebooks privatlivspolitik (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) for mere information om: Formålet med og omfanget af dataindsamling og dataanalyse foretaget af Facebook, dine rettigheder, hvordan du ændrer indstillinger og hvordan du beskytter dit privatliv.

Hvis du har spørgsmål om dataindsamling, analyse og brug af personoplysninger, afsløring, ændring, blokering og sletning af personoplysninger, kontakt: Patrick Vinding Olesen, info@lammeskindet.dk

10.3 Nyhedsbrev
For at kunne sende dig vores nyhedsbrev bruger vi den såkaldte double opt-in procedure. Kun hvis du tidligere har bekræftet os, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet, sender vi dig en aktiverings-e-mail og beder dig bekræfte ved at klikke på et link indeholdt i denne e-mail, som du gerne vil modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger listeleverandøren MailChimp til at sende vores nyhedsbrev. MailChimp er  fra The Rocket Science Group, LLC, 512 Means Street, Suite 404, Atlanta, GA 30318 (“Rocket”). Rocket har underskrevet den såkaldte “Safe Harbor Agreement” den 22. juli 2008, som er en privatlivsaftale mellem EU og USA.

De data, der er gemt under registreringen, vil blive overført til Rocket og gemt af Rocket. Data indtastet under registreringen vil af Rocket ikke blive overført til andre tredjeparter. Efter registreringen, sender MailChimp dig en e-mail for at bekræfte din registrering. Desuden tilbyder MailChimp forskellige analysemuligheder for, hvordan man åbner og bruger de sendte nyhedsbreve, f.eks. hvor mange brugere der gar fået sendt en e-mail, om e-mails blev afvist, og om brugerne blev logget ud af listen efter at have modtaget en e-mail. Disse analyser er dog kun gruppelaterede og bruges ikke af os til individuel evaluering. MailChimp anvender også Google Analytics-analyseværktøjet fra Google, Inc og kan medtage det i nyhedsbreve. Yderligere oplysninger om Google Analytics findes i denne privatlivspolitik under “Google Analytics”.

For mere information om privatlivets fred hos MailChimp, besøg: http://mailchimp.com/legal/privacy/

Du kan til enhver tid kræve at dine olysninger slettes. Dette kan gøres manuelt ved at kontakte os, eller ved af afmelde dig hurtigt og nemt ved at “afmelde” dig i bunden af den sidste mail du har fået fra os.

Et professionelt forløb fra start til slut.

Brian kom forbi os på adressen, og tog sig god tid til en snak om muligheder og gode løsninger til vores trappe. Kort tid efter fik vi tilsendt billeder af et par løsninger, så vi kunne se det visuelt. Og så var det bare at tage en beslutning.
Vi er mere end tilfredse med vores egetræstrappe. Vi har fået meget stor ros og positive tilkendegivelser fra nær og fjern…

Trine – 04.09.2020

Specialønsker til drømmebordet mødt med åbent sind

Vi havde nogle specialønsker til vores drømme spisebord. Efter at have besøgt flere steder der lavede plankeborde, faldt vores valg på Træfolk, da vi her oplevede den største professionalisme og rigtig god service.
Træfolk kunne levere præcis det bord vi drømte om, selvom det ønskede trævalg var udover deres normale sortiment, og vi følte os trygge…

Salli – 03.09.2020

Flotte produkter og Fantastisk…

Flotte produkter og Fantastisk betjening. Kan varmt anbefales.

Sanne Røgilds – 02.06.2020

Tak TRÆFOLK:)

Varmeste anbefaling herfra. Det er super flotte produkter, alt er gennemført til mindste detalje, virkelig en fornøjelse. Vi er så glade for vores plankebord og speciallavet skrivebord til kontoret.

Martin Sørensen – 29.05.2020

Den største anbefaling

Træfolk har hele vejen igennem processen fra bestilling til levering givet service udover det sædvanlige. Man kan virkelig mærke at de brænder for deres produkter, og mit fine Mjølner bord er det smukkeste Og gennemførte bord jeg nogensinde har ejet! Virkelig en perle, som har fået mange beundrende kommentarer med på vejen.
Den største anbefaling fra mig.

Helle Dybendal – 21.05.2020

Kan kun anbefale Træfolket 🙂

vi har købt et helt fantastisk smukt Mjølner spisebord, og fik en super betjening hele vejen igennem. 5 stjerner herfra.

Kenneth Christiansen – 18.05.2020

En skøn virksomhed – smukke møbler

En skøn virksomhed, med skønne mennesker og meget smukke møbler mv. En fornøjelse at handle med dem, super service/rådgivning inden valget af det flotteste plankebord, lækker, lækker kvalitet og finish.
Ønske dem rigtig god vind, med mine bedste anbefalinger – besøg deres webside eller endnu bedre kig ind i deres showroom… 🙂

Per Lav Madsen – 14.05.2020

Var på udkig efter akustik paneler

Kvaliteten på panelerne fornemmes væsentligt højere end på andre paneler vi har set. Det kommer især til udtryk ved helhedsindtrykket. Har set andre paneler, som slet ikke har samme kvalitetsudtryk. Det skyldes især at panelerne er skåret ud af ét stykke så træ-årerne er naturlige. Herudover er siden på de enkelte lister på pladerne med naturlig træfarve, og ikke malet mørkt (som vi har set hos andre).

Vi er meget meget tilfredse.

Jimmy Petersen – 14.04.2020

Det smukkeste bord!

Tusind tak til Træfolk for at lave mit fantastisk Hera spisebord, som jeg stadig står om morgenen og beundrer <3

Brian og Patrick var fantastisk hjælpsomme da jeg var i tvivl om diameteren på mit runde bord. Ingen længe havde jeg modtaget en video med en pap model…

Pernille BN – 08.04.2020

Et par super søde og servicemindet…

Et par super søde og servicemindet gutter, som først er tilfredse når man som kunde er tilfreds. Kan varmt anbefales, hvis man vil gerne vil have lave et speciallavet plankebord.

Søren Rask – 19.12.2019

Meget meget smukt bord

Meget meget smukt bord, og man kan mærke den stolthed som Patrik og hans folk lægger i deres arbejde.
En utrolig god process, fra showroom til opstilling i egen stue, tak til Træfolk for et bord, som vi er meget glade ejere af.

Steen – 23.11.2019

Meget tilfredse med vores nye plankebord

Efter lang tids søgen efter det rigtige plankebord, valgte vi et bord fra Træfolk. Vi er bare så tilfredse med bordet, det kunne faktisk ikke være bedre. Brian fra Træfolk er yderst professionel og serviceminded og har igennem hele forløbet overholdt aftaler. Kan varmt anbefale at købe et bord fra Træfolk.

Helle – 27.10.2019

Jeg drømte om et bord….

Jeg drømte om et samlingspunkt for de mennesker jeg holder allermest af og det fik jeg : ) Jeg fik det smukkeste bord og udover det mødte jeg god service, søde mennesker og høj kvalitet – det er hvad der kendetegner min oplevelse med Træfolk. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle med Træfolk…

Sara Lygum – 26.03.2019

Alle pengene værd!

Jeg har fået det flotteste plankbord fra Træfolk. Upåklagelig service og kvalitet i højsæde.

Klara Skovlund – 30.04.2019

Flotteste håndværk, kvalitet og super service

Vi har lige fået leveret det smukkeste plankebord. Vi fik super service og god vejledning hele vejen igennem. Vi ønskede et bord, som gerne måtte have tydelige aftegninger i træet – og det har vi fået. Bordet er udført i flot professionelt håndværk. Vi glæder…

Kristina – 18.05.2019

Så flot!

Modtog mit møbel helt uden problemer, og med leveringstid, som lovet. En fin pakke, hvor varen var hel og pæn.
Det er et fint lille sofabord, som er meget smukt udført håndværksmæssigt. Og som på alle måder lever op til mine, ellers…

Lotte Thomasen – 05.07.2019

God kvalitet og service

Jeg havde hørt om Træfolk igennem Instagram, og jeg tog straks kontakt til dem. Jeg har fået speciallavet en egetræshylde på knap 3 meter. Træfolk var hurtige til at svare og behjælpelige med, hvordan den bedst muligt skulle laves, da den skulle gå fra væg til væg. Omkring…

Louise – 11.07.2019

Når skønhed og funktion går op i en højere enhed

Vi er de glade og stolte ejere af et smukt plankebord fra Træfolk, som vi dagligt glædes over. Vi bestilte bordet af Brian, som personligt leverede og opstillede bordet i vores hjem. Bordet er smukt og håndværksmæssigt utroligt…

Martin Lund – 23.07.2019

Super flot bord og god kundeservice. Vi har været meget glade for vores nye spisebord, og vi havde en rigtig god dialog inden vi købte bordet så vi var sikker på vi fik det rigtige bord. Efterfølgene har det også været god service til, at få vejledning til hvordan vi kunne udbedre en skade vi havde lavet på bordet.

Rasmus – 18.10.2019