Plankeborde til erhverv

Det at drive en moderne og succesfuld virksomhed kræver de rette fysiske rammer. Vi kan levere de fleste løsninger, lige fra jeres næste konferencebord, cafebord, bænke, receptionsdisk, serveringsfade eller noget helt tredje, for at skabe de rette rammer og atmosfære for jeres virksomhed.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Svaret er stort set alt.

  • Caféborde (runde og firkantede)
  • Langborde af planker
  • Mødeborde / Konferenceborde
  • Skriveborde (både som planke og med linoliumoverflade)
  • Receptionsdiske
  • Bænke

Inspiration med andre løsninger vi har lavet

Har du en kantine, restaurant eller lignende, så giver vi hellere end gerne et uforpligtende bud på, hvordan det kunne laves i samarbejde med dig, til en fornuftig pris.

 

Her har vi lavet vores model, Heimdal, som et højt plankebord til Lead Supply ApS i Aarhus.

Hele forløbet med Træfolk var yderst professionelt. Bordet blev leveret til tiden, og vi fik rigtig god vejledning, som endte med at vi fik lavet et helt andet bord end vi først have tænkt os. Og det er vi virkelig tilfredse med i dag!

Stefan V. Olesen // Lead Supply ApS

Fantastisk håndværk, design og ikke mindst søde og rare mennesker der hjælper og vejleder på bedst vis. Kan kun give dem min bedste anbefaling.
Torben
Fremragende egetræsborde, hvor finish er i top. God vejledning medfølger til vedligeholdelse af bordet.
Anny
Har lige fået leveret og monteret mit nye plankebord fra Træfolk. Er super tilfreds med resultatet og den gode service Brian har leveret. Kan klart anbefale at købe plankebord hos ham. :-)
Mette